Вже незабаром одне з найголовніших свят для православних вірян - Великдень. Господині по всій країні на повну готуються до світлого свята. Всі печуть запашні паски та прибирають свої домівки.
Так, популярна українська співачка Ірина Федишин у своєму Instagram у розділі stories показала свою підготовку до Великодня. Аби навести у своїй домівці ідеальну чистоту Федишин вирішила скористатися послугами професіоналів та запросила клінінг-сервіс.

Скріншот stories
Скріншот stories

Федишин показала, як ціла команда трудиться аби зробити її домівку ідеально чистою перед Великоднем. А поки фахівці наводять чистоту Ірина Федишин пильно стежить за гарним виконанням роботи.

Скріншот stories
Скріншот stories

До слова, Ірина Федишин показала, як прикрасити великодні паски. При цьому зірка зізналася, що досі сама не пекла пасок. Все через те, що у їхній родині мама зірки випікає паски. Але зазначила, що цього року хоче спробувати спекти самостійно паску.

Ірина Федишин прикрашає паски, скріншот із відео
Ірина Федишин прикрашає паски, скріншот із відео

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.