Ірина Федишин - популярна українська співачка, яка досить часто тішить українців новими хітами та відеороботами. Окрім цього зірка часто бере участь у різноманітних телешоу.

Цього разу Ірина Федишин стала гостею програми "Ранок з Україною". Під час програми зірка разом з ведучими прикрасила великодні паски та зізналася, що досі сама не пекла пасок. Все через те, що у їхній родині мама зірки випікає паски. Але зазначила, що цього року хоче спробувати спекти самостійно паску.

Ірина Федишин прикрашає паски, скріншот із відео
Ірина Федишин прикрашає паски, скріншот із відео

У студії "Ранок з Україною" Ірина Федишин разом з Лілією Ребрик прикрасили паски. Одну з них Федишин прикрасила шоколадом та родзинками, формуючи гілочки верби. Іншу пасочку Федишин прикрасила срібними бусинками.

Ірина Федишин прикрашає паски, скріншот із відео
Ірина Федишин прикрашає паски, скріншот із відео

Окрім цього Ірина Федишин презентувала свій новий кліп на пісню "Обійми". Варто зазначити, що зйомки кліпу відбувалися у Львові восени. У романтичному відео Ірина Федишин прогулюється містом, демонструючи почуття до головного героя. Зірка приміряла кілька стильних образів та знялась у яскравих локаціях.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.