Відомий український співак Віктор Павлік досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі фейсбук. Тут артист ділиться з фанатами новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу Віктор Павлік показав своє дитяче фото та фото свого сина Олександра. Варто зазначити, що схожість батька та сина у дитинстві просто вражає.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Просто без слів", - так Віктор Павлік підписав опубліковані світлини у фейсбук.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися коментувати світлини. При цьому вони відзначили, що батько та син схожі просто, як дві краплинки води.

"Найкращий Український талановитий супер співачок ! А діти це є святе Божі Янголи діти золоті без слів дуже схожі і Божого благовіня здоров'я щастя добра!", "Як дві краплі води ! Божого благословіння", "Розкішне фото!", " Дуже схожі!", "Да, гени беруть своє. Схожі", "Як то кажуть "викапаний", "Дай Боже, всім діткам на землі міцного здоров'я !!!!!!!!!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що розпатлана Каменських показала, з ким розважається в ліжку без Потапа: "Цілую"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк "відростила" гігантські груди, і це не силікон: шукає полковника

Також, "Знай.uа" писав, що Лорак показала пружні сідниці в купальнику на радість Лазарєву: "Так люблю"