Зовсім нещодавно українців сколихнула новина про розлучення популярного артиста Дзідзьо зі співачкою Slavia. У своєму Instagram дівчина вперше заговорила про причини розлучення.
Так, співачка Slavia підтвердила інформацію про розлучення з Михайлом Хомою, більш відомим, як Дзідзьо. При цьому співачка зазначила, що до останнього намагалася зберегти стосунки з чоловіком.

Дзідзьо та Slavia, фото з instagram
Дзідзьо та Slavia, фото з instagram

"Мої сімейні цінності можна описати одним коротким словом "МИ". Я з тих, хто намагається зберегти до останнього. Я зробила все, що могла, моя совість чиста. Я спокійна. За всі роки існування гурту DZIDZIO я звикла, що мене не має бути. Весь цей час я ставилася з розумінням до кар’єри чоловіка, але, коли відчула, що втрачаю себе, знайшла сили почати сольну кар’єру, і наважилась заявити про те, що я не тінь, я особистість!", - зазначила Slavia.

Дзідзьо та Slavia, фото з instagram
Дзідзьо та Slavia, фото з instagram

Slavia зізналася, що до розлучення з Дзідзьо вони підійшли плавно та усвідомлено. І хоча зараз вони вже не пара, досі залишаються гарними друзями.

"Треба дати прожити собі все, що приготувала доля... Відчути, прийняти... а потім подивитися на ситуацію зверху, і зрозуміти, скільки там сили... Людина без досвіду не цікава. Дякую Михайлові за досвід життя, за творче натхнення. Я написала нові пісні, тому, чекайте... Всім любові ❣️", - підсумувала співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська відкрила українцям секрет щастя.

Як повідомляв "Знай.uа", одружений Дзідзьо впав у дитинство і показав улюблену іграшку хлопчиків.

Також "Знай.uа" писав, що дружина Дзідзьо Slavia закликала українок вимкнути телевізор