В Соломіні троє українців йшли через ліс та невільно стали свідками, як 25-річний поляк намагається вкоротити собі віку.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, троє чоловіків (два Євгени та Олег) приїхали до Польщі на роботу у фірмі RADBUR. Відбувши карантин, чоловіки вирішили з товаришем поляком Яником прогулятись, а заодно поласувати кебабом.

Аби трохи скоротити дорогу, компанія вирішила іти лісом від села Сомоніно до села Келпіно (Поморське воєводство), однак до місця призначення так і не дійшла.

Один з українців побачив у лісі чоловіка, який висів у петлі на дереві. Чоловіки відразу кинулись рятувати його. Стан чоловіка був важким, він подавав слабкі ознаки життя. Тому потерпілому відразу викликали карету швидкої.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно у Запоріжжі 9-класниця повісилася у власній кімнаті. Перед цим дівчина написала передсмертну записку, яку батьки знайшли через 5 днів після її смерті. У своєму листі 15-річна Віка звинуватила вчителів і однокласників в булінгу.

Нагадаємо, раніше Приблизна шестикласниця скинулася з обриву: пережила насильство рік тому, ніхто не знав

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві школярка сходила на малювання і викинулася з 18-го поверху

Також «Знай.иа " писав, що Батько знайшов 13-річну дочку в петлі-серце буде хворіти все життя: "ніколи не зайду в будинок"