Ірина Федишин - популярна українська співачка, яка має багатотисячну армую шанувальників. Тому зірка не втомлюється тішити їх новими хітами та відеороботами. Так, Федишин нещодавно презентувала новий кліп на пісню "Обійми".
Так, на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram зірка подякувала своїм фанатам, які підтримали її новий кліп.

Ірина Федишин, скіншот
Ірина Федишин, скіншот

"Сподіваюся, що бачили вже мій новий кліп, якщо не бачили лишаю вам посилання. Діліться враженнями, дякую всім, хто репосить та підтримує лайками, для мене це дуже приємно", - зазначила Ірина Федишин.

Варто зазначити, що зйомки кліпу відбувалися у Львові восени. Тому у відеороботі можна побачити дуже красиві старовинні вулички міста. У романтичному відео Ірина Федишин прогулюється містом, демонструючи почуття до головного героя. Зірка приміряла кілька стильних образів та знялась у яскравих локаціях.
Варто зазначити, що слова та музика до пісні "Обійми" належать авторству Ірини Федишин.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.