На горі Піп Іван Чорногірський, що на Івано-Франківщині, сьогодні, 26 квітня, спостерігаються опади у вигляді снігу, температура становить −5°С. Снігом замело також прилеглі до гір рівнини - погода більше нагадує зимову і важко повірити, що за календарем зараз кінець квітня.

Про це інформує Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

"Станом на 07:50, 26.04.2021 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, опади у вигляді снігу, обмежена видимість, вітер західний 3-4 м/с. Температура повітря −5°С", - йдеться у повідомленні.

Але похолодання прийшло не лише в гірські регіони - за даними Укргідрометцентру, дощова і холодна погода очікується по всій території України.

Погода в Україні, фото: Інформатор
Погода в Україні, фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Температура повітря вночі становитиме 1-6° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-4°, у західних та північних областях сильні заморозки у повітрі 0-3°; температура вдень 6-11° тепла, на півдні та сході країни до 15° тепла; на високогір’ї Карпат температура вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла.

Нагадаємо, раніше Погода 24 квітня в Україні відмотає все до зими-заморозки і дощі

Як повідомляє портал Знай.uа Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз

Також Знай.uа писав, що Зима повернеться в Україну на Вербну неділю: заллє і приморозить