Жінка з дітьми втекла від жорстокого тирана. Про це розповіли на порталі "Галицький кореспондент".

Марія Бойко з Обертіна змогла втекти з дітьми від чоловіка-тирана і почала нове життя.

Після розлучення з першим чоловіком Марія залишилася одна з дочкою Сфією. Одного разу в Інтернеті вона познайомилася з Вадимом, який здався їй приємним і хорошою людиною.

Чоловік заробляв гроші, добре ставився до Софії, говорив, що не зловживає алкоголем і ніколи не вдарить жінку. Так, Марія переїхала до нього в Чернівецьку область і з часом у них народився син Максим.

Перший час все було добре, проте коли з в'язниці повернувся брат Вадима життя Марії перетворилося на пекло. Вадим почав зловживати алкоголем і сварився з дружиною.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Одного разу, коли сім'я збиралася їхати в гості до брата Вадима, Марія відмовилася, та й Максим був хворий. Це розлютило чоловіка і він вдарив її так, що розбив губу. Після цього Вадим дав дружині валер'янку, щоб вона заспокоїлася і поїхав разом з Софією.

Марія подзвонила в поліцію, але правоохоронці назвали подію "звичайним сімейним скандалом" і не стали реагувати.

Після цього дві ночі жінка з дітьми ночувала у сусідки. Потім Вадим запропонував зустрінеться в центрі села і сказав, що приведе Софійку, але насправді хотів забрати Максима.

Жінка поїхала в поліцію писати заяву. Вадим з братом прийшли у відділення. Вони принесли поліцейським рулет і сік. Сам же вадим став на коліна перед Марією, демонстративно попросив вибачення і протягнув 500 гривень, нібито на дітей. Вона повірила і повернулася додому.

Після повернення нічого не змінилося. 500 гривень відразу ж забрав брат Вадима, нібито на оплату комуналки, а пиятики і сварки продовжилися. Вадим вибив Марії не один зуб і часто лаяв Максима за те, що той хотів грати з татом.

У пари також народилася ще одна дочка Соломійка і заради дітей Марія терпіла до останнього.

Одного разу Вадим вигнав Марію з дому посеред ночі. Вона пройшла пішки 40 кілометрів, щоб сісти на автобус і доїхати до сестри у Франківськ. Спала в придорожній каплиці і ховалася засмальцьованим покривалом. У сестри вона пробула вихідні і повернулася щоб забрати дітей, але Вадим віддав лише Софійку.

Після цього Марія звернулася за допомогою до волонтерок з організації "час добра і милосердя", які звернулися до поліцейських. Правоохоронці сказали, що жінку і дітей потрібно забрати від Вадима, оскільки це не поодинокий випадок.

Марія зрозуміла, що Вадим не віддасть їй дітей, тому зважилася на відчайдушний крок. Вона зустрілася з чоловіком і зі сльозами просила вибачення щоб повернутися до дітей. Вадим погодився і вони разом пішли додому.

Коли Вадим в черговий раз пішов на п'янку Марія вибрала момент, зв'язалася з волонтерами і втекла разом з дітьми.

Після цього волонтери допомогли Марії з дітьми знайти знімну квартиру і зібрали кошти для допомоги. Зараз жінка не хоче згадувати про чоловіка і каже, що навряд-чи скоро задумається про заміжжя.

Діти також щасливі без тирана і не хочуть до нього повертатися. Особливо Софійка, яка мріє вивчиться на журналістку, в той час як Вадим наполягав, щоб вона стала лікарем.

Марія Бойко з дітьми, фото: gk-press.if.ua
Марія Бойко з дітьми, фото: gk-press.if.ua
Марія Бойко з дітьми, фото: gk-press.if.ua

Нагадаємо, що заміжня вчителька спокусила малолітнього учня: викладала біологію наочно

Як повідомляв портал "Знай.uа", на карантині почастішали випадки домашнього насильства: коли пора бити на сполох

Також, "Знай.uа" писав, що горе-мати вдарила 10-річну доньку розпеченою сковорідкою під час сварки