Відомий український виконавець Павло Зібров має величезну аудиторію шанувальників у соцмережах з якими активно ділитися цікавими публікаціями. Цього разу артист розповів, на скільки йому подобається вести власний блог в Instagram.

Павло Зібров опублікував нове фото і поділився враженнями від соціальної мережі Instagram.

На опублікованому знімку можна побачити Павла Зіброва, який позує на ганку заміського будинку біля річки. Співак одягнений у світлу кофту з написом, чорні джинси і темні кросівки. Зібров посміхається і дивиться в камеру, а поруч з ним можна помітити велику собаку чорного кольору.

У підписі до публікації Павло Зібров розповів, що йому дуже подобається Instagram як платформа для спілкування і його дочка Діана допомагає йому освоїтися. Крім цього співак порадував фанатів і додав, що готує новий матеріал на карантині.

"Яка ж Instagram крута річ! Раніше я думав, що тут можна висвітлювати тільки певні вагомі події раз на рік або пісні. А зараз розумію, що це величезна платформа для спілкування! І будь-яким моментом зі свого життя я можу з вами поділитися, щось цікаве розповісти, подискутувати, почути вашу реакцію, завести нові цікаві знайомства, подарувати і отримати позитивні емоції. Мені дуже приємно, що в цьому мені допомагає Діана, направляє в сучасне русло, стимулює не сидіти на місці, бути активним в соц мережах. Я намагаюся і скажу чесно, мені подобається! Якраз скоро поділюся більш детально, чим займаюся на локдауні, як вдома так і в творчості, готуємо музичну (бомбу)" - написав Павло Зібров.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

Нагадаємо, що Потап розповів про стосунки з красунею-тещею: "Сумую за твоїм борщем"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Полякова показала свою "мишку-сосиску", Астаф'єва і Tayanna допомогли

Також, "Знай.uа" писав, що 45-річна Могилевська заговорила про ідеал чоловіка: "Не варто їм дарувати свою любов"