Допомоги небайдужих українців потребує 20-річна Настя, який поставили діагноз "лімфома Ходжкіна". Позаду - 16 "хімій" та одна невдала пересадка кісткового мозку, проте онкологія не відступає.

За своє життя Настя б'ється з хворобою з 2018 року.

"Були численні курси хіміотерапій, високодозована хімія та така довгоочікувана аутотрансплантація кісткового мозку, за все довелося заплатити понад 150 тисяч доларів. Та, на жаль, КТ після пересадки показало, що воно не допомогло, тож лікування треба продовжувати", - розповідають волонтери, які допомагають родині впоратись із фінансовим навантаженням.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Далі на дівчинку чекає проходження 4 курси хіміотерапії та ще одна спроба пересадки, та цього разу вже не її клітин, а від неродинного донора.

"Вартість пересадки приблизно 100 тисяч доларів, батьки планують звертатися до МОЗ. Та наразі їм необхідно зібрати суму для хіміотерапії – це 14 000", - кажуть благодійники та просять долучитися до збору коштів.

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати