На дорогу у Прикарпатті в будь-який момент може обвалитися гора. Що планують робити чиновники, аби для когось поїздка цим шляхом не закінчилася трагічно, дізнавалися журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2.
Сюжет можна переглянути за посиланням.

Українські водії вже звикли до жахливих доріг. На Прикарпатті жителі понад пів століття їздять в екстремальних умовах. Дорогу Ільці – Буркут місцеві давно називають «Дорогою смерті», адже з одного боку шляху гора, з якої постійно сиплеться каміння, з іншого — урвище та річка.

Вузенький путівець проходить прямо по краю урвища. У дощ водії ризикують із нього зісковзнути, а після зими ще й потрапити під завал. Нещодавно шлях заблокував зсув.

Тамтешні жителі запевняють, що наступного разу може обвалитися ще більша частина нестабільної гори. На верхівці пагорба стоїть кілька житлових будинків. Вони також ризикують опинитися посеред дороги.

«Це сланцева порода ґрунту, вона з’їжджає. Можна сказати, що зараз настав критичний момент. Дорога погана, великий вантаж тисне на неї, так що тут дуже небезпечно», — запевняють прикарпатські водії.
Грошей на ремонт місцева територіальна громада не має. Чиновники звернулися по допомогу до області. Однак там теж кошти не знайшлися.

Нагадаємо, у Києві водій вантажівки збив жінку і кинув помирати: врятував таксист-супермен. Зазначається, що жінка переходила дорогу на нерегульованому переході біля станції метро «Чернігівська», коли на неї наїхала вантажівка.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Португалії загинула пара молодих українців: мріяли про весілля, а знайшли смерть. ДТП сталося 18 березня близько 14:25 в регіоні Алкобаса на муніципальній дорозі між Патаясом і промисловою зоною Казаль-да-Арея.

Також Знай.ua писав, що в Одесі сталася містична аварія-двічі за рік в одне місце.