Двоє молодих українців загинули в Португалії. Про це повідомили на порталі "Це моя Україна".

Користувачка мережі Nadiya Ripko на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила про загибель двох молодих українців в Португалії.

За словами жінки, українці загинули в результаті аварії і зараз їх рідні просять допомоги у поверненні їхніх тіл в Україну.

"У нас в Португалії сталося страшне горе, загинули в аварії двох мододих дітей, тепер треба перевезти їх на Україну. Давайте допоможемо батькам фінансово, хто скільки може. Спасибі і перепрошую що звертаюся до вас людей." - написала Nadiya Ripko.

Публікація Nadiya Ripko: Facebook
Публікація Nadiya Ripko: Facebook
Публікація Nadiya Ripko: Facebook

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

За даними порталу "Це моя Україна", аварія сталася 18 березня близько 14:25 в регіоні Alcobaça на муніципальній дорозі між Патаясом і промисловою зоною Казаль-да-Арея.

Коли на місце події прибули рятувальники, вони встановили, що двоє молодих українців опинилися в пастці всередині автомобіля. Пожежники витягли їх за допомогою спеціальних засобів, однак врятувати українців не змогли.

Загиблим українцям було 22 і 25 років.

Причини події розслідує місцева поліція. Згідно з попередніми даними, два автомобілі їхали в різних напрямках і один з них не впорався з керуванням, що призвело до їх зіткнення.

Українці загинули в Португалії: Facebook Nadiya Ripko
Українці загинули в Португалії: Facebook Nadiya Ripko
українці загинули в Португалії: Facebook Nadiya Ripko

Нагадаємо, що коронавірус обірвав життя митрополита Пцу Антонія: був поцілований Богом

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині раптово померла шкільна вчителька: діти з радістю бігли на її уроки

Також, "Знай.uа" писав, що коронавірус обірвав життя молодої виховательки з Прикарпаття: була для дітей другою мамою