Вагітна дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова останнім часом досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі. Тут дівчина ділиться подробицями своєї вагітності або ж новими знімками.
На цьому раз Катерина Реп'яхова опублікувала серію ніжних фото з чоловіком. Катерина і Віктор позують на піску на березі Дніпра, а на тлі можна помітити міст Метро, який з'єднує лівий і правий береги Києва.
Парочка виглядає дуже радісно і щасливо при цьому вони мило триматися за руки.

Публікація Каті Реп'яхової, скріншот: Instagram
Публікація Каті Реп'яхової, скріншот: Instagram

"Думала емоції на сьогоднішній день закінчилися)) але тут Кріс прислала фото😅❤️. Йду відпочивати і хочу сказати, що дуже люблю чоловіка, наше місто і життя🙏 🏻", - так Катерина підписала опубліковані кадри.

Публікація Каті Реп'яхової, скріншот: Instagram
Публікація Каті Реп'яхової, скріншот: Instagram

Для прогулянки по набережній Катерина вибрала довгу чорну сукню, яка підкреслює її округлий животик. Свій образ дівчина доповнила зручним взуттям на низькому ходу і білою безрукавкою.
Віктор Павлік вибрав досить стриманий образ в чорних тонах. Він одягнув чорні штани і шкіряну куртку.

Нагадаємо, що Полякова з донькою потролили Фреймут: "як правильно пити пиво?"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.", іменинниця Тоня Матвієнко святкує велику дату: "все тільки починається"

Також " Знай " писав, що Катерина Осадча підігріла чутки про вагітність облягаючою сукнею: "дівчинка буде"