25-річна австралійка Софі Пірсон випадково виявила у туалетному бачку чотирьох змій, які буквально збилися в клубок і заважали дівчині спустити воду.

Про це перелякана Софі розповіла місцевому телеканалу 7News.

За словами дівчини, сходивши до туалету, вона не могла змити воду, тому зняла кришку бачка унітазу, аби перевірити несправність у ньому. І виявила там чотирьох величезних змій, найбільша з яких була довжиною в метр.

"Я ледве не зомліла, заверещала і відскочила від бачка. Думає, ви зрозумієте мій шок - не кожного дня таке побачиш", - згадує дівчина.

Але потім Софі взяла себе в руки і зняла незвичну знахідку на телефон, після чого покликала знайомого, який забрав змій і випустив їх на волю.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дівчина вже не вперше знаходить у своєму домі змій: минулого місяця ще одна тварина ховалася в її ванній. Пірсон припускає, що вони заповзли до її дому через тріщини: вона живе у фермерському будинку біля плантації цукрової тростини.

Тепер Софі думаю, що робити далі - виїжджати із страхітливого будинку чи перестати боятися непроханих гостей, які безцеремонно вторгаються на її територію.

Нагадаємо, раніше Хижак з Червоної книги накинувся на беззахисних українців: "Покусала дівчину, звисала з дерева"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром нахабна гадюка окупувала улюблене місце туристів, більше туди-ні ногою

Також "Знай.ua" писав, що У лісі під Києвом змія вчепилася дитині в руку: покарала за цікавість