У четвер, 8 квітня, російські бойовики влаштували пекло на Донбасі, п'ять разів порушивши режим тиші. Внаслідок однієї з атак загинув молодий військовослужбовець: ним виявився 22-річний Денис Юшко.

“8 квітня 2021 року, при виконанні службових обов’язків, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України матрос військової частини А2802 (36 окрема бригада морської піхоти), житель села Новобогданівка Миколаївського району Юшко Денис Павлович отримав вогнепальне кульове поранення голови несумісне з життям”, - повідомили у Миколаївській облдержадміністрації.

31 травня хлопець мав відсвяткувати своє 23-річчя.

Раніше на Донбасі загинув 25-річний військовий Ігор Байтала з Жидачева. Чоловік служив у 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді. Сумна звістка про загибель сина спіткала його батьків у той час, коли обоє захворіли на Covid-19. Зараз відомо, що тіло загиблого бійця доправлять додому у п’ятницю, 9 квітня.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, ЗСУ ризикували життям під кулями бойовиків заради жителів Донбасу: "провокація не вдалася".

Як повідомляв портал Знай, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Також портал Знай писав, що Володимир Зеленський заявив про великі втрати на Донбасі: "загинули 28 воїнів".