У середу, 7 квітня, відійшов у вічність відомий прикарпатський психіатр Ігор Козовик, який за свою медичну практику вилікував сотні пацієнтів з тяжкими патологіями психіки.

Сумну звістку повідомила родичка медика Дана Антонишин на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні перестало битися серце надзвичайно талановитої людини, відомого психіатра й мого любого дядька. Родина приймає співчуття у зв’язку з несподіваною та непоправною втратою. Інформацію стосовно похорону надамо найближчим часом”, – йдеться у дописі.

На Прикарпатті помер психіатр Ігор Козовик, скріншот facebook

“Такий талановитий, добрий, такий неординарний. Ми дружили весь час впродовж навчання в інституті і я завжди жалкувала, що потім не вдавалося вже так часто зустрічатись. Ігор з тих, чиї жарти цитуєш усе життя. А вірші, а картини. Неймовірна втрата. Співчуваю рідним і близьким. Вічна пам’ять”, – пишуть засмучені користувачі у коментарях до публікації.

Нагадаємо, відомий американський письменник і сценарист, автор сценарію до фільму "Горбата гора" Ларрі Макмертрі помер на 85-му році життя. Інформацію про його смерть підтвердили представники сім'ї.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", загибель підлітка в Прилуках отримала загадкове продовження: знайшли перекопану землю. Загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями

Також "Знай.ua" писав, що загадкова смерть прикордонника на Закарпатті не дає спокою українцям: "Його вбили". 23-річний мешканець Рівненщини Ярослав Петрина повернувся додому зі служби в труні.