Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має безліч фанатських груп в соцмережі Instagram, які активно публікують її знімки і цитати. На цей раз, на сторінці freimuteam опублікували фото зірки і поділилися її життєвою мудрістю.

Шанувальники Ольги Фреймут опублікували її знімки і поділилися її цитатою про ставлення до ворогів.

На опублікованих фото можна побачити Ольгу Фреймут, яка позує сидячи за столиком у закладі. Зірка одягнена у вовняний светр світло-бузкового кольору і світло-блакитні джинси. Вона сидить на стільці і досить посміхається дивлячись в камеру.

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

У підписі до публікації автори вказали цитату Ольги Фреймут про ставлення до ворогів.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Якщо болить, то це означає, що ви піднялися високо вгору. Бо хто високо літає, той боляче падає. А хто хлюпається там по землі, то і нічого не відчуває. Дуже добре, коли є вороги. Вони є моїм стимулом. Я ніколи ні перед ким не виправдовуюся. Я взяла собі за правило: я нікому нічого не винна. Я є у моїх ворогів, але їх у мене немає. Я люблю всіх людей, і розумію, що їх гнів - то причини. Хтось заздрить, у когось не має такого чоловіка, як у мене, роботи, як у мене... Гнів ворогів виправданий. Не звертайте на них увагу. Живіть своє життя. Я завжди в цьому житті робила те, що хотіла. І ніхто не міг мене зупинити. Чого і Вам раджу" - написали на сторінці freimuteam.

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

Нагадаємо, що Кароль вразила кардинальними змінами: українці не впізнали нову Тіну

Як повідомляв портал "Знай.uа", екс-NikitA Кумейко намокла в душі заради "с * ксі-відео": "Тримаю себе в руках"

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк взяла прізвище відомого співака, його обожнюють тисячі: "Одна особа"