Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має безліч фанатських груп в соцмережі Instagram, які активно публікують її знімки і цитати. На цей раз, на сторінці freimuteam опублікували фото зірки і поділилися її життєвою мудрістю.

Шанувальники Ольги Фреймут опублікували її знімки і поділилися її цитатою про ставлення до ворогів.

На опублікованих фото можна побачити Ольгу Фреймут, яка позує сидячи за столиком у закладі. Зірка одягнена у вовняний светр світло-бузкового кольору і світло-блакитні джинси. Вона сидить на стільці і досить посміхається дивлячись в камеру.

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

У підписі до публікації автори вказали цитату Ольги Фреймут про ставлення до ворогів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якщо болить, то це означає, що ви піднялися високо вгору. Бо хто високо літає, той боляче падає. А хто хлюпається там по землі, то і нічого не відчуває. Дуже добре, коли є вороги. Вони є моїм стимулом. Я ніколи ні перед ким не виправдовуюся. Я взяла собі за правило: я нікому нічого не винна. Я є у моїх ворогів, але їх у мене немає. Я люблю всіх людей, і розумію, що їх гнів - то причини. Хтось заздрить, у когось не має такого чоловіка, як у мене, роботи, як у мене... Гнів ворогів виправданий. Не звертайте на них увагу. Живіть своє життя. Я завжди в цьому житті робила те, що хотіла. І ніхто не міг мене зупинити. Чого і Вам раджу" - написали на сторінці freimuteam.

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

Нагадаємо, що Кароль вразила кардинальними змінами: українці не впізнали нову Тіну

Як повідомляв портал "Знай.uа", екс-NikitA Кумейко намокла в душі заради "с * ксі-відео": "Тримаю себе в руках"

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк взяла прізвище відомого співака, його обожнюють тисячі: "Одна особа"