У ресторані на Прикарпатті 17 років знущаються над ведмедем. Про це повідомила депутатка Закарпатської обласної ради Ірина Галай на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Ірина Галай розповіла, що в готельно-ресторанному комплексі "Байка" в Косові на Прикарпатті 17 років тримають бурого ведмедя в жахливих умовах.

Тварина сидить в маленькій клітці і є розвагою для відвідувачів закладу. Його годують залишками ресторанної їжі, а сам процес годівлі ведмедя перетворили на атракціон для відвідувачів.

За роки такого життя у ведмедя розвинувся цукровий діабет, сліпота, проблеми зі зв'язками та інші недуги.

Ведмідь, кадр з відео: Facebook Ірина Галай
Ведмідь, кадр з відео: Facebook Ірина Галай
Ведмідь, кадр з відео: Facebook Ірина Галай

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Зоозахисники безліч разів звертали увагу на цю ситуацію і просили власника комплексу віддати ведмедя в реабілітаційний центр. Але, як виявилося, порушень в утриманні тварини не було виявлено.

Реабілітаційний центр готовий прийняти ведмедя, але для цього його необхідно забрати у господарів. У зв'язку з цим Ірина Галай попросила небайдужих людей підписати відповідну петиція.

Публікація Ірини Галай: Facebook
Публікація Ірини Галай: Facebook
Публікація Ірини Галай: Facebook

Нагадаємо, що найстаріша кішка в світі пережила кілька поколінь: тварині вже 160 людських років

Як повідомляв портал "Знай.uа", 12 тисяч птахів на 380 тисяч доларів: у Держекоінспекції розповіли про збитки навколишнього середовища в результаті вилову рідкісних птахів

Також, "Знай.uа" писав, що киянка прихистила в квартирі свиню замість собаки: "Охороняє, як бійцівський пес"