За життям популярної української телеведучої та акторки Лілії Ребрик слідкує понад 700 тисяч людей. Буквально на днях Лілія вийшла із самоізоляції: майже три тижні довелося просидіти вдома після того, як тест на коронавірус виявився позитивним! Для ведучої, яка не звикла сидіти без діла, це було справжнім випробуванням.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча показала максимально "жовте" фото та розповіла, як родина Диких зустрічає довгоочікувану весну.

"Весна ніяк не вступить повноцінно у свої права (чи то все зима досі не відпускає? Хтозна 🤷‍♀️), але плани на неї я вже склала:

📌 Насолоджуватися кожним світанком, дякуючи весняному сонцю;
📌 Надихатися лісовим повітрям і дивитися на блакитне небо крізь верхівки сосен;
📌 Погуляти по зеленій траві (кажуть, коли людині не вистачає зеленого перед очима, - в неї може початися депресія!), а коли вже стане зовсім тепло - пройтись по траві босоніж;
📌 Посмажити шашликів, сосисок чи зробити смачні овочі гриль або лаваш із сиром;
📌 Висадити город і з нетерпінням очікувати свого врожаю;
📌 Реалізувати всі свої творчі плани 😉;
📌 І бути, бути і бути зі своєю дикою сімейкою! 💕", - розповіла улюблена ведуча.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нещодавно Лілія поділилася радісною новиною: в її Insta-родині - шалене поповнення, тепер за її сторінкою слідкує 700 тисяч людей! ""❤️700 000!❤️ Поважна і серйозна для мене цифра! Відчуваю відповідальність перед кожним своїм підписником! І завжди дуже цікаво - хто кожен з вас?".

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя. На цей раз актриса поділилася враженнями від серіалу "З ким поведешся", в якому їй дісталася досить складна роль.