У Франківську відкриють McDonald’s. Про це повідомили на порталі "Четверта студія".

30 березня компанія McDonald’s відзвітувала про результати роботи в 2020 році і поділилася планами на 2021 рік, в які входить відкриття нових ресторанів в декількох містах України, в тому числі і у Франківську.

У 2021 році McDonald’s має намір прискорити розвиток компанії за рахунок інвестицій в місцеві громади. Так, вперше Ресторани McDonald’s з'являться в Івано-Франківську, Білій Церкві, Луцьку та Хмельницькому. Крім цього компанія готова інвестувати в міста, в яких ще не представлена.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

"Для ефективного розвитку нам потрібен відкритий діалог з місцевими органами влади, з суспільством. За останні 20 років ми інвестували майже 300 млн доларів США в Україну, і зацікавлені продовжувати і прискорювати інвестувати в тих місцевостях, де є запит від місцевої влади і громади і надійна інфраструктура комунальних послуг" - сказала генеральний директор Mcdonald's Україна Юлія Бадрітдінова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В основному McDonald’s орієнтовані на міста з населенням від 200 000 чоловік і локації з великим потоком людей. Так, в планах компанії в найближчі роки відкрити нові заклади у Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Києві. Крім цього McDonald’s розглядають можливість відкриття ресторанів в Кропивницькому та Маріуполі, а також відкриті для пропозицій по розташуванню ресторанів мережі в Чернівцях та Ужгороді.

Їжа з Mcdonald's: Facebook
Їжа з Mcdonald's: Facebook
їжа з Mcdonald's: Facebook

Нагадаємо, що хмельничанам показали будівництво Mcdonald's, в мережі сказилися: "Куди тополі рубаєте?

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни залишилися без улюблених бургерів з Mcdonald's, доведеться давитися борщем

Також, "Знай.uа" писав, що Поплавський проміняв елітні ресторани на Mcdonald's, Зеленський зацінить: "Змажений кабанчик, курка з майонезом"