У Франківську пом'якшили умови карантину. Про це повідомив глава міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

26 березня Руслан Марцінків розповів, що обласна комісія ТЕБ і НС провела позачергове засідання на якому було вирішено дозволити роботу шкіл і дитячих садків.

Згідно з рішенням комісії ТЕБ і НС, з 29 березня у Франківську почнуть працювати дитячі садки. Також, з 5 квітня, в місті відкриються школи для учнів 1-4 класів.

Марцінків додав, що про інші пом'якшення карантину поки нічого не відомо і він буде повідомляти нову інформацію.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Згідно з інформацією видання "Типовий Франківськ", в освітніх закладах буде дозволено знаходиться лише в захисних масках, а на стендах повинні бути розміщені матеріали, що повідомляють про небезпеку коронавірусу.

Крім цього поліцейські знімуть встановлені блокпости на території Івано-Франківської області, крім села Поляниця Надвірнянського району.

Також карантин послаблять для зручної роботи підприємців.

Нагадаємо, що локдаун перетворив Київ на місто черг і тролейбусів, що пролітають повз

Як повідомляв портал "Знай.uа", Степанов попередив українців про важкий Квітень з ковидом - "почервоніють" майже всі області

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 18 132 нових хворих коронавірусом, 326 померло