Останніми тижнями в Україні спостерігається важка епідеміологічна ситуація. Багато регіонів почали потрапляти у "червону" карантинну зону. Зокрема Івано-Франківськ один із перших потрапив туди, проте вже за кілька днів він може вийти з "червоної" зони.
Про це повідомив глава МОЗ Максим Степанов в ефірі телеканалу 1+1.
Так, за словами міністра охорони здоров'я в Україні не планують запроваджувати загальнонаціональний локдаун по всій країні. Посилювати чи послаблювати карантинні обмеження будуть по регіонах. При цьому Степанов зазначив, що вже за кілька днів Івано-Франківськ зможе вийти з "червоної" зони.

Максим Степанов - фото з Фейсбук (М.Степанов)
Максим Степанов - фото з Фейсбук (М.Степанов)

"Будемо йти по регіонах. Тобто ми вводимо регіон. Умовно кажучи, зараз ми ввели Київ, Сумську, Одеську область, а Івано-Франківська область, я думаю, через кілька днів уже вийде з червоного рівня", — пояснив він.

Станом на 24 березня кількість людей, які захворіли на коронавірус Covid-19 в Івано-Франківську становить 351. За добу зафіксовано 19 летальних випадків. Також за цей період від коронавірусу одужало 817 осіб.

Нагадавши, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.