Руслан Марцінків вважає, що Франківськ готовий до виходу з "червоної зони". Про це він заявив в ефірі для Радіо "Західний полюс".

Під час ефіру на радіо "Західний полюс" Руслану Маврцінківу поставили запитання, коли Франківськ зможе вийти з "червоної зони".

Мер підкреслив, що в даний момент ситуація з коронавірусрм в місті стала відчутно краще, тому є ймовірність, що Франківськ вийде з карантину найближчим часом.

"Є надія, що все-таки уряд перегляне і ми вийдемо з "червоної" зони. Тим більше, що була заява міністра охорони здоров'я Максима Степанова про те, що Франківщина, швидше за все, вийде з "червоної" зони - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з ефіру для Радіо Західний полюс: Facebook

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Марцінків підкреслив, що вихід Франківська з карантину залежить від кількох факторів і ключовим з них є зменшення кількості хворих і госпіталізованих пацієнтів.

"Чи буде це з Понеділка, чи це буде через тиждень – залежить зараз від обласної комісії, від Кабінету Міністрів. Ми вже чотири тижні в "червоній" зоні і, на мою думку, всі передумови є виходу з неї. Ми другий тиждень спостерігаємо зменшення кількості хворих. Я не кажу, що ситуація ідеальна, але треба дати можливість малому і середньому бізнесу працювати" - додав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що Садовий підписав "мирову" з дочкою олігарха Козловського: що буде зі львівськими ринками

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тернопіль опинився за крок від червоної зони, Надал зробив термінову заяву

Також, "Знай.uа" писав, що харків'яни обиратимуть нового мера міста - у Верховній Раді запропонували конкретну дату