Мешканці Франківська вимагають прибрати зовнішню рекламу з вулиць міста. Про це повідомили на порталі електронних петицій Івано-Франківська.

Франківчани зареєстрували петицію в якій пропонується позбудеться всіх рекламних вивісок на вулицях міста крім магазинів, кав'ярень і т. д..

"Заборонити і демонтувати всі білборди, лайтпостери, Електронні табло в межах міста Івано-Франківськ, оскільки вони псують вигляд міста візуально засмічують його, затуляючи фасади та архітектурні елементи історичних будівель, псуючи візуальну естетику міста, заважають пішоходам" - зазначено в петиції.

Автори петиції вважають, що реклама накопичується в одному місці і псує дизайн будівель Івано-Франківська. Також на їхню думку, білборди відволікають учасників дорожнього руху, створюють аварійні ситуації і закривають дорожні знаки.

"Для розвитку туризму і кращого огляду пам'яток архітектури, а також для безпеки руху транспортних засобів і пішоходів пропоную Очистити візуальний простір від реклами" - додали в петиції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Петиція, скріншот: petition.mvk.if.ua
Петиція, скріншот: petition.mvk.if.ua
петиція, скріншот: petition.mvk.if.ua

Нагадаємо, що львів'яни вимагають знизити тарифи в маршрутках, які розвалюються на очах у Садового

Як повідомляв портал "Знай.uа", низькі зарплати, але високі відсотки: українці вимагають створити доступне кредитування на житло

Також, "Знай.uа" писав, що батьки хочуть отримувати 35% окладу вчителя на дистанційці: "Від тижня навчання вдома"