На час реконструкції водіям доводилось робити гак у 100 кілометрів. Як робітники вирішили цю проблему, розповідають журналісти програми "Джедаі" на каналі 2+2.

Багато техніки, робітники та опори мосту, що зводять за кілька метрів від іншого, — таку картину можна спостерігати на трасі Татарів – Кам’янець-Подільський. Там повним ходом триває підготовка до масштабного будівництва. Ремонт мосту вже давно був на часі, адже дороги більше нагадували суцільну смугу перешкод.

Кадр з репортажу Джедаї: YouTube

За словами шляховиків, аби автомобілістам під час ремонтних робіт не доводилося робити гак у зайві 100 кілометрів, вирішили побудувати дві тимчасові переправи, бо знову відкладати ремонт — небезпечно. Міст може впасти будь-якої миті.

Кадр з репортажу Джедаї: YouTube

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Попри певні незручності, водії радіють будівництву. Потроху регіон перестає бути непроїзним. Будівельники запевняють, щойно дозволить погода, працюватимуть день і ніч.

"Думаю, що за два з половиною місяці ми вкладемся, щоб збудувати новий міст", — зазначають шляховики.

Нагадаємо, що під Києвом убита дорога перетворилася на могилу для комунальників

Як повідомляв портал "Знай.uа", "потрібно захотіти і зробити...": українці перетворили радянську багатоповерхівку на шедевр архітектури-ОСББ вирішує

Також, "Знай.uа" писав, що харків'яни викликали Терехова через Інтернет прямо в під'їзд: "Ну як вам комунальники?"