Відомий український стронгмен Василь Вірастюк досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут відомий спортсмен ділиться новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram Василь Вірастюк вирішив креативно привітати всіх з Міжнародним Днем щастя, який традиційно святкують 21 березня.

Привітання Вірастюка, скріншот
Привітання Вірастюка, скріншот

Спортсмен записав незвичне відео, на якому спочатку крупним планом показано, як він читає привітання, а згодом, як камера від'їжджає видно, що він стоїть зі своєю знайомою затуливши їй рота.

Привітання Вірастюка, скріншот
Привітання Вірастюка, скріншот

"Міжнародний день щастя традиційно його відзначають саме 21 березня. Основна мета - нагадати, що варто радіти життю і бути вдячним за всі подарунки долі, навіть якщо вона підкидає не надто приємні сюрпризи. Шо таке Надю? - Треба дихати. Ось бачите, поки ви дихаєте, ходите своїми ніжками по землі, здорові - ви щасливі. З міжнародним Днем щастя", - так Василь Вірастюк привітав українців зі святом.

Привітання Вірастюка, скріншот
Привітання Вірастюка, скріншот

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, як "згрішила" через багато років заборони: "Іноді можна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу вся в чорному покаялася перед українцями: "Тепер вам зізнаюся"

Також, "Знай.uа" писав, що українцям показали шикарний особняк Тіни Кароль під Києвом: скляні стіни і футбольне поле