Виконавець з Івано-Франківська Сергій Лазановський пройшов у наступний тур популярного співочого шоу "Голос країни" на 1+1.

Під час недільного ефіру 21 березня франківчанин витіснив свого суперника Нікіту Леонтьєва: учасники виконували хіт Христини Соловік "Тримай".

Успіх скружив Сергію голову і хлопець буквально розплакався від бурхливих емоцій. На своїй сторінці в Instagram Лазановський виклав фото, на якому обіймає свою наставницю Надю Дорофєєву.

“За моменти щастя на проекті дякую Надії Дорофеєвій. Кожне слово на репетиції, кожне слово по відео дзвінку – назавжди в серці. Свою душу я показую тільки тоді, коли відчуваю тепло від тих, хто мене оточує“, – емоційно написав Лазановський.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нещодавно Надя Дорофєєва презентувала свій перший сольний міні-альбом. Він отримав дуже цікаву назву "dofamin". До альбому увійшли п'ять пісень "gorit", "a tebe", "bam bam", "vecherinka" і "zavisimost". Співачка створила ці пісні спільно з Потапом на Mozgi Studios. Зараз же Надя заявила, що її нові пісні "пробивають чарти" відразу в декількох країнах.

Раніше повідомляли, Надя Дорофєєва запалила українців новим альбомом: понад 120 тисяч за добу.

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Цибульська подалася в мандри з трьома красенями: "Вжарити".

Знай.uа писав, вагітну дружину Віктора Павлика скосила жахлива хвороба, довелося їхати до Німеччини: "В Україні не допоможуть".