Відома українська телеведуча Катерина Осадча в соцмережі Instagram показала атмосферний знімок зі своїх мандрів Грузією.

Вона розповіла, що наразі в країні все ще діє комендантська година, і бізнес потроху оговтується після локдауну.

«Грузія оговтується після локдауну, відкриваються ресторани, магазини, але багато ще закрито і що найсумніше, багато закладів закрито назавжди, в центрі чимало порожніх приміщень", - розповіла вона.

"Незвично бачити пусті вулиці і найнезвичніше - поспішати в готель до 21:00, як колись в дитинстві додому, аби мама не сварила. Вперше в житті потрапляю в місто, де діє комендантська година, з 21 до 5 в Тбілісі заборонено виходити на вулицю. Світ дуже змінився, і нам потрібно вчитися по-новому мандрувати, дотримуватися нових правил і не забути здати ПЦР на третій день перебування», - зізналася осадча.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Гарного часу вам у Грузії! Напевно, буде щось цікаве у «Світському житті»», «Як приємно бачити вас в Тбілісі. Я з Києва, але переїхала жити в Тбілісі. Якщо у вас виникнуть якісь питання (наприклад, де здати тест, де покуштувати найсмачнішу їжу і персикову чачу в Сигнахі - місті кохання, де взяти авто для трансферу в Казбегі - я з задоволенням вам допоможу», - пишуть у коментарях фанати.

«А чому у них так? Є прямі рейси? Я так і не потрапила... мрію...», «Ой, ви в Тбілісі. я так рада, що ви зараз в гостях у моєму місті», - додають інші.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України відсвяткували 150-річний ювілей від дня народження української письменниці Лесі Українки.

Також "Знай.ua" писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана.