Юлія Тимошенко готова знову очолити уряд. Про це повідомили у виданні "Ратуша".

На зустрічі з журналістами в Івано-Франківську голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що готова знову очолити уряд, але для цього президент Володимир Зеленський має виконати низку умов.

"Все залежить від їх рішення – продовжити хаос, безглуздість і щоденне прийняття рішень проти національних інтересів або повернутися до відродження величі України" - сказав Юлія Тимошенко.

За словами Тимошенко, багато країн у своїй історії переживали погані часи, в тому числі і часи непрофесійної влади. У зв'язку з цим нардеп вважає, що ще не пізно змінити курс і зробити Україну сильною країною.

"Ми просто можемо пройти точку неповернення, давайте робити сильний національний уряд, приймати сильні рішення і діяти негайно. Основна проблема сьогоднішньої влади - вони думають, що захищені від наслідків своїх дій" - додала Юлія Тимошенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Юлія Тимошенко: Facebook
Юлія Тимошенко: Facebook
Юлія Тимошенко: Facebook

Нагадаємо, що разьеренний Терехов помножив на нуль харківських комунальників

Як повідомляв портал "Знай.uа", жорсткий локдаун у Києві з 20 березня по 9 квітня: що буде закрито і кому дозволять працювати

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий прокатає львів'ян на маршрутках, дорожче київських