У Франківську знизилася кількість захворювань коронавірусом. Про це розповів мер грода Руслан Марцінків під час прямого ефіру на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків зазначив, що у Франківську покращилася ситуація із захворюваністю коронавірусом і пообіцяв пільги для представників малого бізнесу, які були змушені закритися під час карантину.

Насамперед мер розповів, що кількість пацієнтів з коронавірусом У Франківську не значно зменшилася.

"Ми спостерігаємо позитивну динаміку. Не набагато, але зменшується кількість пацієнтів, що надходять до міських установ. Перші вихідні, які більш-менш позитивно пройшли. Сьогодні в міських стаціонарах знаходиться 697 пацієнтів... Бачимо не значне, але падіння кількості пацієнтів, що дає нам можливість лікувати і надавати медичну допомогу " - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Марцінків додав, що спілкувався з підприємцями малого бізнесу і постарається допомогти їм у вирішенні їхніх проблем.

"Третій тиждень ряд бізнесів не працює. Тому будемо разом з депутатами міської ради запевняти те, що в нашій компетенції — додаткові пільги. Пільги в оподаткуванні ті, що ми можемо для наших підприємців" - додав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що в Україні за добу 9 642 нових хворих коронавірусом, 264 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", Надал пригрозив тернополянам відключенням води і світла в розпал карантину

Також, "Знай.uа" писав, що пенсіонери на карантині можуть отримати допомогу від держави