Відомий український стронгмен Василь Вірастюк часто ділиться цікавими публікаціями зі своїми шанувальниками в соцмережі Instagram. Цього разу спортсмен розмістив кумедне фото і порівняв себе з Арнольдом Шварценеггером.

Василь Вірастюк поділився кумедним знімком і розповів, як він ставиться до роботи.

На опублікованому фото можна побачити обличчя Василя Вірастюка крупним планом. Спортсмен позує без одягу прикривши плечі рушником тілесного кольору, а на його голеній голові можна помітити зелену мочалку, яка з вигляду нагадує мох. При цьому обличчя Вірастюка застигло в кумедній гримасі і висловлює подив.

У підписі до публікації Василь Вірастюк вказав цитату всесвітньо відомого спортсмена, актора і Політика Арнольда Шварценеггера: "Стати губернатором для мене було найважчим у моєму житті... після рішення зробити епіляцію в районі бікіні в 1986 році.".

Після цього Вірастюк підкреслив, що ніколи не потрібно втрачати почуття гумору і додав, що відповідально ставиться до своєї роботи.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"P. S. Незважаючи на сферу діяльності або рід занять яким ви зараз займаєтеся.. ніколи не втрачайте почуття гумору і самоіронії. Тільки в колі друзів і на відпочинку я можу себе так вести! Щодо роботи, підходжу серйозно і відповідально " - написав Василь Вірастюк.

Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, як "згрішила" через багато років заборони: "Іноді можна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу вся в чорному покаялася перед українцями: "Тепер вам зізнаюся"

Також, "Знай.uа" писав, що українцям показали шикарний особняк Тіни Кароль під Києвом: скляні стіни і футбольне поле