Відомий український стронгмен Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими моментами з життя в соцмережах. На сторінці спортсмена в соцмережі Instagram можна знайти безліч знімків серед який хесть і фото з його сім'єю.

Василь Вірастюк опублікував знімок з родиною та розповів, як проводить час у колі рідних.

На опублікованому фото можна побачити Василя Вірастюка, який робить селфі зі своєю дружиною Інною і двома дітьми — Адамом і Олегом.

Прімечтаельно, що сімок зроблений в літню пору року і сім'я спортсмена знаходиться на літньому майданчику закладу громадського харчування.

У підписі до публікації Вірастюк розповів, що намагається весь вільний час приділяти сім'ї і намагається по можливості водити рідних в різні заклади.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"СІМ'Я, ЦЕ МОЯ СІМ'Я.. !!! Завжди коли з'являється час, і тато вдома, а ще коли є привід для цього.. ми всі разом їдемо на улюблений "сорбет" або "морозиво" - написав Василь Вірастюк.

Публікація Вкасилия Вірастюка: Instagram
Публікація Вкасилия Вірастюка: Instagram
Публікація Вкасилія Вірастюка: Instagram

Нагадаємо, що 37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу: "У кожній з нас"

Також, "Знай.uа" писав, що радісна Аліна Гросу видала, що так довго приховувала від українців: "Роса тільки від щастя"