Відомий український стронгмен Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу, у своєму Instagram, спортсмен вирішив привітати жінок з 8 березня.

Так, на новому фото Вірастюк позує зі значною кількістю одного з головних атрибутів жіночого свята - тюльпанами, які явно скоро потраплять в руки своїх власниць.

"Дорогі жінки, бабусі, мами, дівчата.. вітаю вас зі святом, з Міжнародним жіночим Днем",- написав Вірастюк.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вірастюк з оселедцем закохав у себе українок: справжній козак. Спортсмен вирішив похватстаться подарунком від відомого художника Романа Бончука.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Потужний Вірастюк на стільці показав Свою силу українцям:"Ось це плечі". Вірастюк порадував фанатів коротеньким відео

Також «Знай.иа " писав, що Новий "слуга" Зеленського Вірастюк набрався сил у містичному місці:"ніколи не здавайся". Щоб набратися сил для цієї нової роботи, спортсмен вирішив піднятися на скелі Довбуша - одне з "місць сили", як називають езотерики доісторичні кам'яні масиви. За їхніми словами, в таких місцях можна відновити життєву енергію і зазирнути в обличчя вічності.