Відомий український спортсмен Василь Вірастюк не так давно почав кар'єру в політиці від Партії "Слуга народу" і вирішив зайнятися українським селами. Про це повідомили на порталі "Галка".

Василь Вірастюк відвідав села Красна, Середній Майдан, Саджавка, Вишнівці та Гвізд, та розповів їх мешканцям про програму покращення інфраструктури.

Стронгмен зазначив що села знаходяться в жахливому стані і розповів місцевим жителям про те, що президент Зеленський готує інфраструктурну програму - "Нове село". В рамках цієї програми планується відновлення інфраструктури в селах і створення робочих місць для населення.

Василь Вірастюк, фото: galka.if.ua
Василь Вірастюк, фото: galka.if.ua
Василь Вірастюк, фото: galka.if.ua

"Зараз готуються 1600 інфраструктурних проектів в кожне село. Програма поки розрахована на 9-10 років. Половину, 500-600, планують зробити за найближчі три з половиною – чотири роки. Докладемо всіх зусиль, щоб села Прикарпаття отримали нове дихання і наші земляки поверталися додому" - сказав Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Згідно зі словами президента в інтерв'ю для українських телеканалів, такі проекти можуть бути реалізовані за рахунок спонсорів або за підтримки бізнесу.

Василь Вірастюк, фото: galka.if.ua
Василь Вірастюк, фото: galka.if.ua
Василь Вірастюк, фото: galka.if.ua

Нагадаємо, що "Слуга народу" Жан Беленюк потрапив у СІЗО: "Кожен може припуститися помилки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", покійного Кернеса "викликали" до суду

Також, "Знай.uа" писав, що москалюк оцінив, наскільки великий вплив бізнесмена Коломойського на політичній арені