Українець загинув у ДТП у Польщі. Про це повідомили у виданні "Прикрапатье Online".

Українець Віктор вперше поїхав на заробітки до Польщі. До цього він пробував перетнути кордон двічі, але йому відмовляли.

Чоловік вирішив, що якщо втретє у нього не вийде, то пробувати більше не буде. Він виїхав до Польщі в третій день Різдвяних свят. Віктор хотів підзаробити, поки на основній роботі був не сезон.

Коли чоловік повертався додому і до кордону залишалося всього кілька годин, він потрапив у ДТП, яке обірвало його життя. У нього залишився трирічний син.

У Дарахові кажуть, що Віктор пішов до батька. Чоловік втратив його у віці трьох років і тепер його сина спіткала та ж доля.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами генконсула, транспорт, який забере тіла загиблих, вже в Польщі. Ці слова підтвердила і сестра Віктора Марія. Якщо вдасться вчасно оформити всі дозволи і документи тіло Віктора вже завтра повернуть додому.

Українець загинув у Польщі: prykarpattya.com
Українець загинув у Польщі: prykarpattya.com
українець загинув у Польщі: prykarpattya.com

Нагадаємо, що копи озвучили версію загибелі 7-річної Маші Борисової: "поглумився, задушив і сховав тіло в мішок"

Як повідомляв портал "Знай.uа", вибух у квартирі відправив двох чоловіків на той світ, очевидці в паніці: "Граната?"

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві спалахнув будинок престарілих з десятками безпорадних людей: "золотий час" перед очима