Добродушні українці допомогли врятувати життя маленького хлопчика. Про це повідомили на сторінці організації "Мама і немовля"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що завдяки небайдужим людям батьки маленького Натанчика змогли зібрати необхідну суму для проведення термінової операції з шунтування.

"Друзі, є чудові новини від маленького Натанчика! З вашою підтримкою ми зробили для малятка - не реальне, забезпечили всім необхідним на термінову операцію з шунтування!!!" - зазначено в публікації.

Натан, фото: Facebook БО Мама і немовля
Натан, фото: Facebook БО Мама і немовля
Натан, фото: Facebook БО Мама і немовля

В результаті операція пройшла успішно і хлопчикові стало на багато краще. У зв'язку з цим представники організації подякували всім, хто надав допомогу в порятунку хлопчика.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Результат - операція пройшла успішно і вчасно! Натанчик вже посміхається! І це найдорожчі слова подяки!!! Спасибі кожному з вас, адже тільки разом можна творити чудеса і рятувати дитячі життя! Кожна дівчинка коштує найкращого!" - додали в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Нагадаємо, що півторарічний Арсенчик повільно вмирає, врятує лише один укол: "Більше 2 мільйонів..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", 12-річний Олег кинув виклик безжальному раку: "Хочу жити, мамо..."

Також, "Знай.uа" писав, що страшна хвороба паралізує маленьку Вікусю, молоді батьки в розпачі: "Укол за 2 мільйони або життя"