На Прикарпатті затримали вандалів, які відрізали голову пам'ятнику Тараса Шевченка. Про це повідомили на порталі "Бліц-Інфо".

Заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Леонід Гончарук розповів, що правоохоронці затримали вандалів, які зрізали голову пам'ятнику Тарасу Шевченку в селі Підпечери.

Гончарук повідомив, що поліцейські знайшли і затримали двох хуліганів. Їх дії класифікували як ознаки кримінального правопорушення згідно ч.2 ст. 296 ККУ.

"Зараз працюємо з двома людьми, яким є 18 років. Вони в стані алкогольного сп'яніння зрізали голову Шевченка з пам'ятника. За вказане діяння передбачена відповідальність в обмеження волі до 5-ти років" - сказав Леонід Гончарук.

Про зрізання голови з пам'ятника Тарасу Шевченку в селі Підпечери Івано-Франківської області в поліцію повідомили 5 березня близько 05:00 ранку.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вандали відрізали голову пам'ятнику Шевченку: blitz.if.ua
Вандали відрізали голову пам'ятнику Шевченку: blitz.if.ua
вандали відрізали голову пам'ятнику Шевченку: blitz.if.ua

Нагадаємо, що у Києві "папкін шумахер" викрав машину і влаштував шалені перегони: "Випив всього два пива"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові "сині" малолітки побили чоловіка за зауваження: "Майбутнє країни підростає"

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві теща порішила зятя на очах у дочки і осиротила двох онучат