Відома українська співачка Ірина Федишин досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Там зірка ділиться новими фотографіями, подробицями з життя або корисними порадами.

Сьогодні у всьому світі святкується Міжнародний жіночий день і знаменитість вирішила поділитися теплим сімейним кадром зі своїм коханим чоловіком Віталієм Човником, з яким вона перебуває у шлюбі з 2006 року.

"Весна - пора молодості і кохання😍! Усім любові ❤️", - написала співачка.

"Ох,ті оченята!😍😍😍", "С праздником 🥳💐🍾💃", "Взаимно", "Дякую, навзаєм 😍", "Іра вітаю тебе з 8 березнем бажаю тобі міцного здоров'я і щастя", "Вітаю наша чарівна красуня зі святом", "Вітаю тебе з святом восьмого березня", " Ірино, вітаю вас з 8 березня! Бажаю, чтоб у вас завжди юудо все прекрасно!Ви співаєте немов ангел і з вашим кольором волосся сяєте як сонечко", - вітали співачку в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин розповіла про тверезий Відпочинок з Еллертом і Мішиною: "у зав'язці". Федишин відвідала радіо, де розповіла про все, що зараз з нею відбувається в житті, показала нову пісню, а також поговорила про Олександра Еллерта.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ірина Федишин обійняла синочків під березневим снігом- " ще один малюк!" Ірина Федишин показала, як проводить час зі своїми синочками.

Також «Знай.иа " писав, що Ірина Федишин запалила з двома маленькими чоловіками: неможливо не закохатися. Зірка показала запальні танці зі своїми дітьми під пісню "Василина".