Стало відомо про те, що маленькій Поліні терміново потрібна ваша допомога. Тривалий час вона вже бореться з серйозним захворюванням.

Таким чином повідомляється, що дитині потрібна зараз посилена реабілітація. Народилася Поліна Бабакова на початку війни на Донбасі. Мати була постійно на стресі, тому пологи були з ускладненнями.

Поліна Бабакова, фото: ТСН
Поліна Бабакова, фото: ТСН

Спочатку у новонародженої дівчинки були відсутні ознаки життя, але, лікарям все ж вдалося її реанімувати.

Про це повідомляє Інформаційний портал ТСН.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повинна була народитися вона 10 червня, але, сталося це 28 травня 2014 року. Саме в ПДР вона почала дихати самостійно. З Краматорська їх відправили в Донецьк, де вони пробули півтора місяці. Все це сильно відобразилося на здоров'ї малятка, і вона тепер постійно потребує догляду лікарів, щоб отримати повноцінне майбутнє.

Сім'я постійно проходить різні курси лікування, по всій Україні і результат є. Дівчинка вже може самостійно сидіти, повзати і харчуватися. Але, на все це потрібні великі гроші.

Сім'я просить всіх небайдужих приєднатися до допомоги, і врятувати маленьку Поліну, щоб вона змогла максимально наблизитися до здорового життя.

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай" , до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також"Знай" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "я їй потрібна"