Стало відомо про те, що в Італії трагічно загинула українка, мешканка Прикарпаття. Її задавив автомобіль.

Таким чином повідомляється, що сталося це в місті Розарно. У наслідку ДТП загинула 49-річна українка Оксана Лаврук. Вона працювала в країні як трудова емігрантка.

Про те, що з нею трапилася біда повідомили в місцевому виданні gazzetta del sud.

Аварія в Італії, фото: gazzetta del sud.
Аварія в Італії, фото: gazzetta del sud.

Жінка була знайдена на вулиці, в калюжі крові поруч з транспортним засобом Fiat 600. Його перекинуло на дах.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потерпіла була екстрено госпіталізована в лікарню, але, туди доїхати вона не встигла. У кареті швидкої допомоги вона померла від зупинки серця.

Аварія в Італії, фото: gazzetta del sud.
Аварія в Італії, фото: gazzetta del sud.

Поліція почала розбиратися в ситуації, і почала дивитися всі найближчі камери спостереження.

Як виявилося, автомобіль знаходився на нейтральній передачі, почав котитися і повалив її на землю. Смерть настала від травми голови, яку жінка отримала через удар об землю.

В Італії зараз збирають гроші, щоб перевезти тіло загиблої в село Далешове, що на Прикарпатті. Там у неї є чоловік і син.

Нещодавно стало відомо про сумну звістку з Італії. Молода заробітчанка з України померла при загадкових обставинах. Згідно з інформацією, українці Галині Пігар на момент смерті було всього 43 роки. Більш того, буквально недавно жінка поховала рідного батька.

Нагадаємо, українці пом'янули заробітчан, які не повернулися додому:"поїздка підзаробити є дорогою в один кінець".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Польщі нахабна роботодавиця викинула українців на мороз без копійки в кишені: не заробили.