На Прикарпатті жінка відсвяткувала 100-річний ювілей. Про це повідомили на сторінці "WestNews".

3 березня жительці села Зелена, Надвірнянського району, Марії Дмитрівній Дирді виповнилося 100 років. Свято жінка відзначала в сімейному колі, але до неї також навідалися гості.

Наймолодша дочка іменинниці Марія Сіщук розповіла, що Марія Дмитрівна 22 роки працювала в Надвірнянському лісгоспі і народила і виховала 8 дітей — 5 синів і 3 дочки. Також вона взяла на виховання дівчинку-сироту в дев'ятимісячному віці, якій замінила маму.

Крім цього Марія допомагала своїм дітям у вихованні їхніх дітей. В даний момент у жінки 11 онуків, 22 правнуки і 7 праправнуків, які її дуже люблять і підтримують.

У День ювілею до Марії навідалися представники місцевої влади з квітами, подарунками та тортом. Не дивлячись на почесний вік іменинниця особисто зустріла гостей і прийняла всі подарунки, а також сама задула свічки з цифрою "100" на торті і навіть загадала бажання, про який нікому не розповіла.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Марія Дмитрівна Дирда, фото: wn.if.ua
Марія Дмитрівна Дирда, фото: wn.if.ua
Марія Дмитрівна Дірда, фото: wn.if.ua

Нагадаємо, що киянка пережила Гітлера і Сталіна і посміхнулася гостям: "щаслива в 103"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому 100-річна ювілярка переможно посміхнулася гостям: де ваш Гітлер і Сталін?

Також, "Знай.uа" писав, що харків'янка відзначила 100-річний ювілей: пережила війну і голод, а посміхається як молода