Руслан Марцінків вакцинувався від коронавірусу. Про це мер Франківська повідомив у прямому ефірі на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Мер Франківська Руслан Марцінків у прямому ефірі пройшов вакцинацію від коронавірусу.

Примітно, що Марцінків пройшов вакцинування не дивлячись на те, що на першому етапі вакцину вводять насамперед медикам і військовим.

"Я дав публічну згоду на вакцинацію, тому що вона виключно добровільна. Є зайва вакцина і для того, щоб розвіяти сумніви, я вирішив вакцинуватися" - сказав Руслан Марцінків.

Марцінків пройшов вакцинацію, кадр з відео: Facebook
Марцінків пройшов вакцинацію, кадр з відео: Facebook
Марцінків пройшов вакцинацію, кадр з відео: Facebook

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На відеозаписі прямого ефірі можна помітити, що Руслану Марцінківу вкололи вакцину CoviShield, яка була офіційно привезена в Україну..

Глава Франківська підкреслив, що вакцина це єдиний і ефективний спосіб протистояння коронавірусу і закликав українців не боятися цієї процедури.

"Сподіваємося, що вакцина буде в достатній кількості і ми насправді, з вакцинацією, прийдемо до вирішення тих проблем, які зараз є" - додав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що Терехов наплював на благання харків'ян щодо смердючого "коксохіму": "Труїтися далі?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Надал зізнався тернополянам у найголовнішому: "Люблю..."

Також, "Знай.uа" писав, що мер Чернівців спростував версію про вибух у місцевій лікарні: "Чутки і паніка нікому не допоможуть"