На Прикарпатті дві неповнолітні дівчинки спробували вчинити самогубство. Про це повідомили на засіданні міської ради Калуша.

Повідомляється, що дві неповнолітні дівчинки з міста Калуш спробували вчинити спробу самогубства шляхом вживання великої кількості парацетамолу. Депутати припустили, що це пов'язано з впливом соціальних мереж.

"Цими вихідними до реанімаційного відділення Калуської дитячої лікарні госпіталізували двох школярок-ученицю Калуського ліцею №10, 2008 року народження, та ученицю Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка, 2009 року. Дівчата вжили велику кількість парацетамолу " - сказала заступниця міського голови Калуша з медичних питань Наталія Кінаш.

Кадр із засідання міської ради Калуша: YouTube
Кадр із засідання міської ради Калуша: YouTube
Кадр із засідання міської ради Калуша: YouTube

Також вона додала, що дівчатка купували лікарські препарати в невеликій кількості в різних аптеках, щоб не викликати підозру.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

За словами Наталії Кінаш, обидві дівчинки з благополучних сімей і спробу самогубства зробили через вплив соціальних мереж. У зв'язку з цим чиновниця звернулася до батьків з проханням провести діалог з дітьми і проконтролювати їх активність в Інтернеті.

Нагадаємо, що у Києві 15-річна сирота викинулася з вікна: "у батьків нові сім'ї"

Як повідомляв портал "Знай.uа", копи повернули до життя молоду киянку, повні жмені таблеток - "Карантин довів..."

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві 15-річна школярка викинулася з вікна: мати була зайнята пляшкою