Дівчинка з "заячою губою" змінилася до невпізнання. Цю історію опублікували у виданні "Ukr.Media".

Лора Хоукс народилася в селі Емберлі, в графстві Сассес. Меджики діагностували у неї складну форму розщеплення піднебіння-щелепно-лицевий порок відомий як" заяча губа "або"вовча паща".

У віці трьох днів після народження Лорі провели першу операцію в результаті якої усунули страшний отвір між ротом і носом. Однак до повного позбавлення від пороку було дуже далеко.

Дівчина розповіла, що не розуміла як відрізняється від інших поки не пішла в школу. У класі вона швидко стала об'єктом жорстоких знущань. Діти корчили пики, обзивали Лору і сміялися над нею, а вчителі не поспішали надавати допомогу дитині.

Лора Хоукс, фото: Ukr.
Лора Хоукс, фото: Ukr.
Лора Хоукс, фото: Ukr.Media

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не дивлячись на це Лору підтримували її батьки і кілька вірних друзів. Вона з гордістю переносила щороку в школі оскільки знала, що її проблему можливо вирішити.

Коли Лорі виповнилося 25 років їй провели останню операцію, за допомогою якої остаточно привели обличчя дівчини в норму.

Лора Хоукс, фото: Ukr.Media
Лора Хоукс, фото: Ukr.Media
Лора Хоукс, фото: Ukr.Media

В цілому, дівчині провели 10 операцій. За її словами, кожної з них вона чекала як свята.

"Я розуміла, що не потворна, а просто відрізняюся від норми, і до тремтіння в колінах мріяла про момент, коли нарешті стану нормальною!"- розповіла Лора Хоукс.

На сьогоднішній день муки Лори закінчилися. Медики, шляхом декількох пересадок кісток і шкіри зрадили форму її губ і носа. Тепер багато, хто раніше знущався над дівчиною не можуть впізнати її на вулиці.

Лора Хоукс, фото: Ukr.Media
Лора Хоукс, фото: Ukr.Media
Лора Хоукс, фото: Ukr.Media

Нагадаємо, що закохана пара побралася в геріатричному пансіонаті: "Самотні серця знайшли один одного"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українка була принцесою Кореї: історія Попелюшки з любов'ю і розлукою

Також, "Знай.uа" писав, найстаріший доставщик газет в країні повторив долю листоноші Пєчкіна: "Я і в 90 буду..."