Сама татуйована дівчина Британії показала, як виглядає без татуювань. Відповідну публікацію Бекі Холт розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Бекі Холт 33 роки і її тіло А 95% покрито татуюваннями. У зв'язку з цим дівчина називає себе найбільш татуйованою в Британії.

Спершу Бекі робила татуювання на місцях, де їх можна приховати під одягом, але коли "чиста" шкіра на тілі закінчилася, вона перейшла на обличчя. Для нанесення такої великої кількості малюнків дівчина витратила близько 35 000 фунтів стерлінгів (1 346 910 гривень).

Дівчина не знає точну кількість її татуювань. На тілі Бекі можна знайти імена її батьків, троянду на честь померлої бабусі, а також цитати з пісень. Також у неї є область на нозі повністю присвячена її улюбленому фільму.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не так давно Бекі вирішила порівняти себе з татуюваннями і без. Для цього вона покрила половину тіла спеціальним кремом маскуючим татуювання і розмістила відповідне фото.

"Я виглядаю так шалено без татуювань" - написала Бекі Холт в публікації.

Публікація Бекі Холт: Instgarm becky_holt_bolt/
Публікація Бекі Холт: Instgarm becky_holt_bolt/
Публікація Бекі Холт: Instgarm becky_holt_bolt/

Нагадаємо, що Дорофєєву спіймали в компанії татуйованих хлопців

Як повідомляв портал "Знай.uа", сама перероблена з пацанок Покрищук змусила чоловіків пускати слинки: "Пропаду"

Також, "Знай.uа" писав, Alyona Alyona показала дуже особисте тату в особливому місці