Школярка з Росії Дар'я Суднішнікова вдруге стане мамою. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

У серпні минулого року Дар'я Суднішнікова шокувала світ народивши дитину в 13 років. Дівчинка розповіла, що її зґвалтував старшокласник Степан, пізніше це підтвердили тести ДНК.

Після цього Дарина знайшла велику популярність. Її запрошували на різні ток-шоу та інтрев'ю, що зробило дівчинку популярною. Пізніше Дарина створила свій аккаунт в соцмережі Instagram, за допомогою якого забезпечує себе і дитину. За словами дівчинки, її заробіток на рекламі становить від 80 до 130 тисяч рублів на місяць.

Не так давно 14-річна Дарина ще раз шокувала громадськість заявивши, що вагітна другою дитиною.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У своєму Instagram школярка опублікувала фотографію тесту на вагітність з коротким коментарем:"знову вагітна".

Дарина розповіла, що батьком другої дитини буде 30-річний чоловік, проте імені та інших подробиць про нього вона не повідомила.

Дар'я Суднішнікова, фото: Instagram
Дар'я Суднішнікова, фото: Instagram
Дар'я Суднішнікова, фото: Instagram

Нагадаємо, що Українка народила п'ятірку, а чоловік зібрав речі і втік - як зараз живе багатодітна сім'я

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українська "дюймовочка" зростом в 132 сантиметри народила сина і розридалася: ".Щаслива!"

Також, "Знай.uа" писав, 13-річна школярка народила від вітчима і шокувала Україну: "Не лише він"