Наймолодший мольфар з Карпат, який передрік війну, розповів яке майбутнє чекає українців. Про це повідомили у виданні "Звістка".

Наймолодший Карпатський мольфар Орест Стафійчук розкрив майбутнє України і розповів, яка доля чекає Донецьку, Луганську область і півострів Крим, який був анексований Росією.

За словами Ореста Стафійчука Україну чекає світле майбутнє і всі окуповані території повернутися до її складу.

"Україна йде вперед. І Крим повернеться до її складу. Все буде добре, адже ми є хорошою нацією, працьовитою. Хороші сили - на нашому боці" - сказав Орест Стафійчук.

При цьому він підкреслив, що у складі України Крим пробуде не довго і незабаром піде до іншої держави. Країну, до якої приєднається півострів мольфар не назвав, проте вказав, що це точно буде не Росія.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також, згідно з прогнозами Ореста Стафійчука, під кінець 2021 року, на Донбасі і Луганщині повинні закінчиться військові дії.

Орест Стафійчук, фото: zvistka.in.ua
Орест Стафійчук, фото: zvistka.in.ua
Орест Стафійчук, фото: zvistka.in.ua

Нагадаємо, що Ванга передбачила пандемію ще в 1996 році: "Хвороба буде косити людей, як серп пшеницю"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Сімпсонах знайшли нові неймовірні передбачення 2020 року

Також, "Знай.uа" писав, "запалені уми" шукають відповіді у Ісуса. Як пандемія породила "епідемію" провісників Апокаліпсису