Маленькому українцю потрібна реабілітація. Про це розповіли на порталі ТСН.

Повідомляється, що при народженні маленький Тимур Лубчук переніс гіпоксію і набряк мозку, що призвело до безлічі ускладнень. Хлопчикові через місяць виповнитися рік, проте він вже змушений боротися за повноцінне майбутнє.

"Зараз у нас затримка в розвитку, формується спастичний тетрапарез (ДЦП). Потрібні постійні реабілітації в спеціалізованих дитячих реабілітаційних центрах. Інвалідності поки у нас немає, оскільки ще маленький, тому на допомогу держави не можемо розраховувати" - розповіла мама Тимура.

Батьки хлопчика прикладають всі сили, щоб він пройшов необхідну реабілітацію. При цьому у хлопчика є хороші шанси знайти нормальне майбутнє, адже чим менше у дитини організм, тим він пластичнее і результат від терапії більш відчутний.

Зараз хлопчика готові прняти лікарі в Польщі, проте вартість реабілітації перевищує 100 тисяч гривень. Для батьків Тимура ця сума непідйомна, тому вони були змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тимур Лубчук, фото: ТСН
Тимур Лубчук, фото: ТСН
Тимур Лубчук, фото: ТСН

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.uа", до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Також, "Знай.uа" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "Я їй потрібна"