Маленькому українцю потрібна допомога в боротьбі з онкологією. Про це розповіли на порталі ТСН.

Перед Новим роком родині Олександра та Юлії Гуртовенків лікарі повідомили страшну новину — У їхнього 4-річного сина Саші виявили лімфобластну лійкемію.

Зараз хлопчик перебуває в онкогематологічному відділенні Полтавської дитячої лікарні, де лікарі допомагають йому впорається із захворюванням.

На жаль випадок Саші дуже не простий і у нього виникають різні ускладнення, тому лікарям доводиться призначати медикаменти, які не входять в курс лікування. Через це сім'я хлопчика купує всі ліки самостійно.

За місяць лікування рідні Саші витратили всі свої заощадження,але цього виявилося мало, в едь хлопчикові ще належить пройти довгий шлях. Тому його батьки звернулися за допомогою до всіх небайдужих людей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Хто небайдужий, допоможіть зібрати кошти на лікування нашого маленького синочка. Ліки дуже дорогі, власних сил не вистачає. Будемо вдячні всім за допомогу!!!" - каже Батько Саші.

Саша, фото: ТСН
Саша, фото: ТСН
Саша, фото: ТСН

Нагадаємо, що до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець бореться з агресивним раком, потрібна пересадка: "Врятуйте сонячну дитину!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький футболіст відчайдушно бореться з раком мозку: "Врятуйте Женю!"