Українка народила дочку на фронті. Про це розповіли у виданні "Дивись-info".

Тетяна Науменко у складі батальйону "звіробій" вирушила на фронт, де народила дочку Соню. Батьком дівчинки став комбат танкового батальйону Анатолій Самброс, який сам родом з Чигирина.

Жінка розповіла, що до війни жила і працювала в Києві. Однак у 2014 році вона не змогла залишитися осторонь і вирушила на фронт. Її рішення не підтримували родичі, проте найскладнішим, за словами Тетяни, було розставання з 8-річним сином (зараз йому 14).

Тетяна Науменко, фото: dyvys.info
Тетяна Науменко, фото: dyvys.info
Тетяна Науменко, фото: dyvys.info

Тетяна з трепетом розповідає про народження дочки, яка з'явилася на світ в місці, яке не дуже підходить для любові.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Соня - це подарунок від Бога. Там, на війні, а не в апартаментах. Там, де ніби нереально виносити дитину. Це при тому, що після першої вагітності мені сказали, що я не зможу більше мати дітей. І я хочу закликати жінок не боятися народжувати. В іншому випадку не зрозуміло, за що ми гинемо, для кого звільняємо нашу землю" - розповіла Тетяна Науменко.

За словами жінки, в батальйоні хороші умови для мам і зараз в ньому знаходиться троє дітей.

Тетяна Науменко, фото: dyvys.info
Тетяна Науменко, фото: dyvys.info
Тетяна Науменко, фото: dyvys.info

Нагадаємо, що прикарпатець згадав побоїще на майдані перед втечею Януковича: "Були готові стояти на смерть"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Львівську вулицю назвуть ім'ям загиблого кіборга Ігоря Зінича: метал плавився, а він - стояв

Також, "Знай.uа" писав, дружина військового змінила кухню на палубу корабля, ось як потрібно любити Україну: "Відразу вирішила"